Webáruház: galériaágyak, ágyak, ágyrácsok, egyéb termékek Bevásárlókosár tartalma Regisztráció a webáruházba megrendeléshez Segítség, leírás a webáruház használatához Vásárlási és egyéb információk - szállítás, fizetés, átvétel Árajánlat-kérés egyedi méretű vagy kivitelű galériaágyra Árajánlat egyedi emeletes ágyra

Termékeink

Fotóink

Hol talált ránk?

Honnan értesült rólunk? (Köszönjük segítségét válaszadásával!)
 

Designed by:
SiteGround web hosting Joomla Templates
Új kezelőfelületen a GalériaÁgyak.Hu Nyomtatás E-mail
Olvasóink értékelése: / 0
ElégtelenKitűnő 
Írta: Cyrrus Bt   
2011. november 25. péntek, 15:22

Szeretettel köszöntjük új webáruházunkban minden kedves Látogatónkat!

A mai nappal a GalériaÁgyak.Hu webáruház a vásárlói igényekhez igazodva új kezelőfelületet kapott. Reméljük, kényelmesebb, áttekinthetőbb és egyszerűbb lesz a használata, ezáltal elnyeri minden kedves Vásárlónk, Látogatónk tetszését!

Amennyiben a tesztidőszak alatt bármilyen problémát tapasztalna, ami miatt nem sikerül zavartalanul használnia, vagy rendelését leadnia, kérjük, forduljon hozzánk elérhetőségeinken, és igyekszünk minél előbb kezelni a problémát.

Amennyiben már vásárolt vagy regisztrált korábban Galeria.Hu weboldalunk felületén, úgy meglévő felhasználónevével és jelszavával be tud lépni, és itt is tudja használni azokat rendelése kezeléséhez, vagy új rendelés feladásához. (Viszont mostantól a Galeria.Hu és Galeriaagyak.Hu webcímeken külön-külön regisztráció szükséges, mivel csak eddigi regisztrált felhasználóink adatai kerültek importálásra.)

A GalériaÁgyak.Hu weboldal és webáruház jelenleg még folyamatos csinosítás és fejlesztés alatt áll, reméljük, nem csúsznak be problémák menet közben... ;) A célunk egy mégkényelmesebb, méginkább vevőbarát felület kialakítása, korábbi Ügyfeleink visszajelzéseit figyelembe véve. A végeredmény eléréséig ez úton is köszönjük szíves türelmüket!

Módosítás dátuma: 2017. február 08. szerda, 09:13