Webáruház: galériaágyak, ágyak, ágyrácsok, egyéb termékek Bevásárlókosár tartalma Regisztráció a webáruházba megrendeléshez Segítség, leírás a webáruház használatához Vásárlási és egyéb információk - szállítás, fizetés, átvétel Árajánlat-kérés egyedi méretű vagy kivitelű galériaágyra Árajánlat egyedi emeletes ágyra

Termékeink

Fotóink

Hol talált ránk?

Honnan értesült rólunk? (Köszönjük segítségét válaszadásával!)
 

Designed by:
SiteGround web hosting Joomla Templates
Árajánlat-kérés egyedi galériaágyra

Egyedi galériaágyak gyártásaAmennyiben a webáruházunkban szereplőtől eltérő, egyedi méretű vagy kivitelű galériaágyra lenne szüksége, alábbi űrlapunk kitöltésével kérhet rá árajánlatot.
(Emeletes ágyat szeretne inkább? Itt kérhet rá egyedi árajánlatot!)

Az ajánlatkérés ingyenes, és nem jelent megrendelési vagy bármilyen egyéb kötelezettséget.

A kész árajánlatokat általában 1-3 munkanapon belül továbbítjuk a megadott e-mail címre (ez alól kivételt jelenthetnek egyedi jellegű kiegészítők, vagy külső forrásból beszerzendő árajánlatok).

Az elkészített, kiküldött árajánlatok a tényleges, fix végösszegek, ezért kérjük, a paramétereket (elsősorban méreteket) lehetőség szerint pontosan szíveskedjenek megadni. A választott opciók (pl. felületkezelés, kiszállítás, stb.) még a megrendelést megelőzően tetszőlegesen változtathatóak (ezért ha például nem sikerült még döntenie a helyszíni összeszerelés vagy lapra szerelt kivitel átvétele között, célszerű az ajánlatot az összeszerelésre is kérni, mivel a rendelési opciókat elegendő a megrendeléskor véglegesíteni).

Egyedi termék rendelése esetén a kivitelezést Vállalkozási szerződés, valamint foglaló és előleg ellenében vállaljuk; ennek részleteit és a fizetési lehetőségeket az árajánlatban küldjük.

Az Ön elérhetősége
Név:
  *
E-mail cím:
  *
Telefonszám:
Egyéb:
A galériaágy adatai
Mennyiség:
db
Galériaágy alaptípusa:
Magassága (alja):
Fekvőfelület (és külső méret), cm:
  *
Egyedi méretek, igények:
Felületkezelés:
Kezelések, színminták
Leesés-gátló:
Egyedi matrac:
Átadás módja*:
*Összeszerelés: javasolt.
Kiszállítás esetén település:
Opcionális adatok
(Kitöltésük NEM kötelező, ha beállítja, köszönjük szépen!)
Honnan érkezett weboldalunkra?:
Pontosabban:
Kérek másolatot
* Kötelezõ mezõ