Webáruház: galériaágyak, ágyak, ágyrácsok, egyéb termékek Bevásárlókosár tartalma Regisztráció a webáruházba megrendeléshez Segítség, leírás a webáruház használatához Vásárlási és egyéb információk - szállítás, fizetés, átvétel Árajánlat-kérés egyedi méretű vagy kivitelű galériaágyra

Termékeink

Fotóink

Hol talált ránk?

Honnan értesült rólunk? (Köszönjük segítségét válaszadásával!)
 

Designed by:
SiteGround web hosting Joomla Templates
Árajánlat-kérés egyedi galériaágyra

Egyedi galériaágyak gyártásaAmennyiben a webáruházunkban szereplőtől eltérő, egyedi méretű vagy kivitelű termékre lenne szüksége, alábbi űrlapunk kitöltésével kérhet rá árajánlatot.

Az ajánlatkérés ingyenes, és nem jelent megrendelési vagy bármilyen egyéb kötelezettséget.

A kész árajánlatokat általában 1-3 munkanapon belül továbbítjuk a megadott e-mail címre (ez alól kivételt jelenthetnek egyedi jellegű kiegészítők, vagy külső forrásból beszerzendő árajánlatok).

Az elkészített, kiküldött árajánlatok a tényleges, fix végösszegek, ezért kérjük, a paramétereket (elsősorban méreteket) lehetőség szerint pontosan szíveskedjenek megadni. A választott opciók (pl. felületkezelés, kiszállítás, stb.) még a megrendelést megelőzően tetszőlegesen változtathatóak (ezért ha például nem sikerült még döntenie a helyszíni összeszerelés vagy lapra szerelt kivitel átvétele között, célszerű az ajánlatot az összeszerelésre is kérni, mivel a rendelési opciókat elegendő a megrendeléskor véglegesíteni).

Egyedi termék rendelése esetén a kivitelezést Vállalkozási szerződés, valamint foglaló és előleg ellenében vállaljuk; ennek részleteit és a fizetési lehetőségeket az árajánlatban küldjük.

Az Ön elérhetősége
Név:
  *
E-mail cím:
  *
Telefonszám:
Egyéb:
A galériaágy adatai
Mennyiség:
db
Galériaágy alaptípusa:
Magassága (alja):
Fekvőfelület (és külső méret), cm:
  *
Egyedi méretek, igények:
Felületkezelés:
Vastaglazúr színminták
Leesés-gátló:
Egyedi matrac:
Átadás módja*:
*Összeszerelés: javasolt (bővebben).
Kiszállítás esetén település:
Opcionális adatok
(Kitöltésük NEM kötelező, ha beállítja, köszönjük szépen!)
Honnan érkezett weboldalunkra?:
Pontosabban:
Kérek másolatot
* Kötelezõ mezõ