Webáruház: galériaágyak, ágyak, ágyrácsok, egyéb termékek Bevásárlókosár tartalma Regisztráció a webáruházba megrendeléshez Segítség, leírás a webáruház használatához Vásárlási és egyéb információk - szállítás, fizetés, átvétel Árajánlat-kérés egyedi méretű vagy kivitelű galériaágyra Árajánlat egyedi emeletes ágyra

Termékeink

Fotóink

Hol talált ránk?

Honnan értesült rólunk? (Köszönjük segítségét válaszadásával!)
 

Designed by:
SiteGround web hosting Joomla Templates
Közlemény lapra szerelt kivitelű galériaágyakhoz Nyomtatás E-mail
Olvasóink értékelése: / 5
ElégtelenKitűnő 
2012. október 24. szerda, 12:17

Az általunk készített galériaágyak tömörfa alapanyaguk, méreteik és szerkezetük miatt nagyobb terjedelműek, tömegűek, mint az általában (ismert bútorboltokban) kapható, lapra szerelten csomagolt kész galériaágyak. Ezért szállításuk, mozgatásuk, helyszíni összeszerelésük (falhoz rögzítésük) mindenképpen körülményesebb, nehezebb, megfelelő szerszámokat és hozzáértést igényel.

Felhívjuk tisztelt Érdeklődőink, Megrendelőink figyelmét, hogy a LAPRA SZERELTEN rendelt galériaágyak házilagos összeszerelése felnőtt (férfi, méretétől függően ált. 2-3 fő) munkaerőt és megfelelő célszerszámokat (elsősorban különféle, speciális fejű és erejű csavarbehajtókat), így helyszíni szakmunkát igényel.

Többek visszajelzése alapján a galériaágy egyénileg történő összeszerelése problémába ütközött, ezért fokozottan javasoljuk, hogy megrendelés esetén vegyék igénybe SZAKSZERŰ HELYSZÍNI ÖSSZESZERELÉSI szolgáltatásunkat, melyet erre való tekintettel kedvező áron végzünk el.
Galériaágyat kizárólag egyéni felelősségre adunk át lapra szerelt kivitelben. Amennyiben az átvételt követően az összeszereléséhez mégis segítségünkre, helyszíni kiszállásunkra tartanak igényt, a kiszállási és összeszerelési díjat egyaránt felszámítjuk - akkor is, ha a galériaágyat korábban kiszállítással (lapra szerelten) adtuk át. (Ilyen esetben a kiszállási díjunk megegyezik az aktuális szállítási díjjal.)

Lapra szerelt (nem általunk összeállított) átvétel esetén érdemes tudni:
- Egyedi termékhez nem, vagy csak (ahhoz leginkább hasonlító) normál kivitelű termékünkről tudunk összeszerelési útmutatót mellékelni.
- Bizonyos termékeink (pl. emeletes ágyak, egyedi összeállítású bútorelemek) átadását kizárólag helyszíni összeszerelésünkkel tudjuk vállalni.
- Utólagosan kért összeszerelés esetén a szerelési és kiszállási díjat egyaránt felszámítjuk (akkor is, ha korábban mi szállítottuk ki a terméket), ez esetben a szerelési igény bejelentésétől számított ismételt várakozási idővel szükséges számolni.
- A nem általunk összeállított termékekre sem felelősséget, sem garanciát nem áll módunkban vállalni, a szerelésből származható terméksérülés, idő előtti kopás/rongálódás, vagy balesetveszélyes összeállítás (használhatóság) esetén. A szakszerűtlen összeszerelés és rögzítés a termék használatában, élettartamában és biztonságos használhatóságában is megnyilvánul!

Amennyiben mégis a házilagos összeszerelést választják, előzetesen 06-20/35-36-855-ös technikai telefonszámunkon informálódhatnak.

Lapra szerelt, szállításra előkészített galériaágy (Bazsa 180*200)
Lapra szerelt galériaágy (Bazsa 180*200, szimpla korláttal), szállításra előkészítve

A galériaágy megrendelése előtt kérjük, mindenképpen ellenőrizze, hogy az ágy külmérete és szerelési méretei figyelembe vételével befér-e ténylegesen tervezett helyére!

Módosítás dátuma: 2017. augusztus 19. szombat, 08:34