Webáruház: galériaágyak, ágyak, ágyrácsok, egyéb termékek Bevásárlókosár tartalma Regisztráció a webáruházba megrendeléshez Segítség, leírás a webáruház használatához Vásárlási és egyéb információk - szállítás, fizetés, átvétel Árajánlat-kérés egyedi méretű vagy kivitelű galériaágyra Árajánlat egyedi emeletes ágyra

Termékeink

Fotóink

Hol talált ránk?

Honnan értesült rólunk? (Köszönjük segítségét válaszadásával!)
 

Designed by:
SiteGround web hosting Joomla Templates
Változás az átvételi lehetőségekben Nyomtatás E-mail
Olvasóink értékelése: / 0
ElégtelenKitűnő 
2017. május 18. csütörtök, 14:31

Fokozatosan bevezetésre kerülő, szállítást és átvételi lehetőséget érintő változásaink történtek.

PostaLényegi információk:
- Budapesti (XVII. ker.) személyes átvétel lehetősége megszűnt;
- Kisebb termékeinket (jelenleg: ágyrácsok) akár postai úton is küldeni tudjuk;
- Postázás címre, valamint postán maradó küldemény lehetősége;
- Utánvételi lehetőség (postázáshoz);
- Az átutaláson túl banki befizetés lehetősége.

 

Megszűnt budapesti személyes átvétel
A Budapest XVII. kerületi ponton történő, személyes átvételi lehetőségünk megszűnt. Személyes átvételre a továbbiakban csak közvetlenül telephelyünkről, Bálványoson (Somogy megyében) van lehetőség. Budapesten saját szállítással vagy postázással tudjuk eljuttatni termékeinket.

Postázási lehetőség: címre  vagy postán maradó
Kisebb, posta/futár által szállítható termékeink (elsősorban ágyrácsok) átvételére most már postai úton is lehetőség van. A szállítás kérhető igény szerint lakcímre, vagy postán maradó küldeményként is.
Jelenleg kisebb ágyrácsainkra már felajánlja a webáruház a lehetőséget. (Nagyobb méretű ágyrácsokra a díjkategória bevezetése még folyamatban van, ilyen jellegű szállítási igény esetén külön egyeztetés alapján!) A nagyobb termékek (elsősorban galériaágyak, bútorelemek) szállítását a posta és futárcégek nem vállalják, illetve ahol igen, ott egyedi szállításként, a cégünk személyes kiszállításánál magasabb összeg ellenében.

Utánvételi lehetőség postázáshoz
Postai úton megrendelt termék esetén választható fizetési lehetőség mostantól az utánvét is. Ennek felára van (jelenlegi összege a nem UV-s csomagokhoz képest: +500 Ft), melyet webáruházunk a választható fizetésmódnál kijelez. Az előre utalással történő fizetés (pénzmozgással nem járó küldemény) lehetősége természetesen továbbra is ingyenes.
Postai úton küldött csomag esetén a készpénzes fizetésmód nem választható - mivel az összeget nem tudjuk személyesen átvenni -, helyette az utánvétes fizetést tudják választani! (Postai úton kért szállítás esetén, "készpénz" fizetésmód megjelölés mellett a rendelést nem tudjuk visszaigazolni.)

Előre történő átutalás, valamint banki befizetés
Többen jelezték, hogy számukra a bankban, közvetlenül bankszámlára történő befizetés kényelmesebb, mint az átutalás. Így ez a lehetőség is felkerült a választható fizetésmódok közé. Lényeges viszont, hogy a közvetlenül bankszámlára történő befizetésnek banki költségei vannak, melyet a fizetésmód választása esetén webáruházunk felszámít. A díja jelenleg - minimum - 205 Ft, mely csak nagyobb összértékű (400.000 forint feletti) befizetés esetén módosul. Az esedékes díjat a webáruház már a fizetésmód lehetőségénél kijelzi.
Átutalásos fizetés választása esetén, amennyiben az összeg nem utalással, hanem bankszámlára történő befizetéssel kerül teljesítésre, úgy a banki költséget szintén kiszámlázzuk!

Módosítás dátuma: 2017. május 18. csütörtök, 16:24