Webáruház: galériaágyak, ágyak, ágyrácsok, egyéb termékek Bevásárlókosár tartalma Regisztráció a webáruházba megrendeléshez Segítség, leírás a webáruház használatához Vásárlási és egyéb információk - szállítás, fizetés, átvétel Árajánlat-kérés egyedi méretű vagy kivitelű galériaágyra Árajánlat egyedi emeletes ágyra

Termékeink

Fotóink

Hol talált ránk?

Honnan értesült rólunk? (Köszönjük segítségét válaszadásával!)
 

Designed by:
SiteGround web hosting Joomla Templates
Nimród gyerek galériaágyak Nyomtatás E-mail
Olvasóink értékelése: / 0
ElégtelenKitűnő 
2017. február 09. csütörtök, 08:37

Nimród gyerek galériaágyakEzeket a galériaágyakat kifejezetten gyerekeknek terveztük.

Legfőbb jellemzőik (standard méretű termékeink esetén):
- Duplasoros leesés-gátló a nagyobb biztonságért;
- Egyszemélyes fekvőfelület (gyerek és ifjúsági/felnőtt méretekben);
- Alacsony, 80 cm-es galériaágy alatti magasság;
- Könnyebb berendezési lehetőség az ágy alatt: alsó merevítők nélkül;
- Kényelmes, döntött létra, 10 cm mély fokokkal;
- Választható színtelen és színes felületkezelések;
- Egyedi méretben, kivitelben, színben is rendelhető;
- Kedvező árú szakszerű helyszíni összeszerelés, 3 év garancia.

Nimród gyerek galériaágyak webáruházunkban

Duplasoros leesés-gátló
A duplasoros korlát nagyobb magasságot, egyúttal szűkebb lécközötti távokat is jelet, így még vékonyabb matractípus esetén sem tudnak közötte kigurulni, vagy felette átesni a kicsik.
Gyermek használó, illetve vékonyabb matractípus használata esetén - biztonsági okokból - még egyedi kivitel rendelése esetében sem javasoljuk a köztes lécelem kihagyását (szimplasoros leesés-gátlóval történő kivitelezést).

Egyszemélyes fekvőfelület
A folyamatosan növésben lévő gyerekek, változó berendezési lehetőségek mellett leggyakrabban egy - adott korú - gyermek fekhelyére szükséges megoldást találni. Erre kínál lehetőséget Nimród galériaágyunk, mely - az emeletes ágyakkal ellentétben - a teljes fekvőfelület alatt tároló rész, vagy játszósarok, kuckó kialakítására alkalmas.
Több hasonló korú (azonos szobában alvó) gyermek fekhelyigénye esetén egyedi kivitelben akár szélesebb, hosszabb, vagy más irányban (pl. L alakban) kombinált fekvőfelülettel is vállaljuk gyártását.

Alacsony (80 cm-es) ágy alatti magasság; alsó merevítések nélkül
Kisebb korban a gyerekeknek nagyobb biztonságérzetet ad az alacsonyabb fekvőfelület, így gyerek galériaágyainkat ennek figyelembe vételével alakítottuk ki. A rövid, néhány fokos létrán egyszerűen fel tudnak jutni, akár szülői segítséggel is. (Ezt a galériaágyat onnantól érdemes választani, ha a gyermek már önállóan fel tud mászni a kisebb játszótéri csúszdán, mászókán.)
Mivel ilyenkor még elengedhetetlen a szülők közvetlen jelenléte (akár csak az ágyazásra, vagy egy jóéjt-puszira gondolunk), így ebből a szempontból szintén kiemelt szerepe van a könnyebb megközelíthetőségnek, alacsonyabb magasságnak.
Ez a fekvőfelület-magasság a galériaágy alatt közlekedő, ülő tevékenység (kanapé, tanulósarok, stb.) kialakítására nem alkalmas, de tárolásra (játékok, bútorelem), vagy játszó kuckó kialakítására ideális. Berendezését segíti, hogy alulról merevítőkkel nem keresztezett, így minden irányból kényelmesen elérhető az ágy alatti terület.
Igény szerint bármilyen egyedi magassággal is rendelhető - ez esetben viszont alsó merevítés beépítése (lehet) szükséges.

Kényelmes, biztonságos létra
Ezek a galériaágyak döntött létrával készülnek. (Egyedi megrendelésre akár teljesen függőleges létrával, valamint a galériaágy síkján belülre eső függőleges létrával is tudjuk gyártani.) A feljutás már minimális dőlésszög esetén is érezhetően kényelmesebb és biztonságosabb, mint egy teljesen függőleges irányú feljáróval.
A kényelmes fellépés és kapaszkodás végett széles, 10 cm mély felületű létrafokok, kerekített élekkel.
A létra tetszőlegesen szerelhető a hosszanti oldal jobb és bal szélére egyaránt.

Nimród 80*160 gyerek galériaágy, egyedi festésselTöbbféle gyerekbarát felületkezeléssel, változatos színekben
Különféle felületkezelési lehetőséggel, vagy teljesen natúr kivitelben is rendelhető. Kezelőanyagaink minden esetben oldószer-mentes, vízbázisú festékek és lakkok. (Felületkezelések, színminták.)
Színtelen lakkal (vagy vastaglazúr-festékkel), változatos színű vastaglazúrjainkkal, de egyedi megrendelés esetén akár tetszőleges színárnyalatban kevert fedőfestékkel is tudjuk vállalni a felületkezelést. Egyedi fedőfestékeink a RAL színskála árnyalataiban kérhetők.
Igény szerint natúr, kezeletlen kivitelű átvételre is van lehetőség. Ez esetben viszont mindenképpen javasoljuk a galériaágyat még a használatba vételt megelőzően lekezelni! Ajánlott: beltéri, oldószer-mentes lakk vagy lazúrfesték használata, a rétegek közötti finom csiszolással. (Pácolás esetén a felület lakkozása is szükséges!)
Az ágyrácsot a matrac közvetlen érintkezése, jobb szellőzése miatt minden esetben natúr, kezeletlen felülettel hagyjuk. (Egyedi megrendelés esetén igény szerint az ágyrács teljes, vagy részleges kezelése is kérhető, a galériaággyal azonos árnyalatban.)

Egyedi méretek és kivitel
Egyedi megrendeléssel Nimród galériaágyainkat is bármilyen tetszőleges méretű fekvőfelülettel vagy magassággal, illetve egyedi kiviteli megoldással le tudjuk gyártani. Egyedi igénye esetén kérje ingyenes árajánlatunkat!

Szakszerű helyszíni összeszerelés jelképes áron - 3 év garancia
Nimród galériaágyainkhoz is kedvező árú helyszíni összeszerelést biztosítunk, melyet minden esetben javaslunk igénybe venni. (A nem megfelelően szerelt galériaágyakra garanciánk nem érvényesíthető!)
A szakszerűen összeállított, funkciójának megfelelően használt galériaágyakra 3 év teljeskörű garanciát vállalunk.

Módosítás dátuma: 2017. február 14. kedd, 11:12