Webáruház: galériaágyak, ágyak, ágyrácsok, egyéb termékek Bevásárlókosár tartalma Regisztráció a webáruházba megrendeléshez Segítség, leírás a webáruház használatához Vásárlási és egyéb információk - szállítás, fizetés, átvétel Árajánlat-kérés egyedi méretű vagy kivitelű galériaágyra Árajánlat egyedi emeletes ágyra

Termékeink

Fotóink

Hol talált ránk?

Honnan értesült rólunk? (Köszönjük segítségét válaszadásával!)
 

Designed by:
SiteGround web hosting Joomla Templates
Tájékoztatás gyártási/szállítási határidőinkről
Átfutási idő Nyomtatás E-mail
Olvasóink értékelése: / 0
ElégtelenKitűnő 
Írta: Cyrrus Bt   
2017. szeptember 13. szerda, 00:00

Munka időpontok, átfutási időNormál kivitelű termékek (webáruházunkból)
A normál kivitelű (webáruházból rendelhető, standard méretű) termékek szállítási határidejét megtekintheti az adott árucikk termék-adatlapján.

Egyedi termékek
Az egyedi méretű/kivitelű galériaágyak, illetve egyéb egyedi termékek vállalási határidejét a kiküldött árajánlat tartalmazza. Az aktuális várakozási idő függ a termék jellegétől, kivitelétől, szabad kapacitásunktól, valamint az átvétel helyétől, módjától.
Néhány főbb egyedi termék jelenlegi gyártási, átfutási ideje (tényleges megrendeléstől, foglaló fizetésétől számítva):
- Galériaágyak: 4-7 hét (mérettől, kiviteltől függően);
- Ágyrácsok, kisebb kiegészítő elemek: 1-3 hét;
- Matracok: 2-4 hét.

Sürgős megrendelések
Amennyiben a terméket a kiírt átfutási időnél előbb szükséges megkapnia, a sürgősséget a megrendelés leadásakor kérjük jelezni, az Önnek megfelelő határidő megadásával. Amennyiben lehetőségünk van rá, igyekszünk figyelembe venni a sürgősségi igényt a megrendelések, gyártások (szállítások, szerelések) ütemezésénél.

Ünnepek előtti és csúcsszezon miatti hosszabb átfutási idő
A hosszabb ünnepeket (karácsony!) megelőzően, valamint csúcsidőben (általában tavasszal és tanévkezdés előtt) - a beérkezett megrendelések számától függően - jellemzően hosszabb átfutási idővel szükséges számolni. Erről igyekszünk előre tájékoztatni érintett Érdeklődőinket, honlapunkon és a kiküldött árajánlatokban egyaránt.

Módosítás dátuma: 2018. március 19. hétfő, 08:09