Webáruház: galériaágyak, ágyak, ágyrácsok, egyéb termékek Bevásárlókosár tartalma Regisztráció a webáruházba megrendeléshez Segítség, leírás a webáruház használatához Vásárlási és egyéb információk - szállítás, fizetés, átvétel Árajánlat-kérés egyedi méretű vagy kivitelű galériaágyra Árajánlat egyedi emeletes ágyra

Termékeink

Fotóink

Hol talált ránk?

Honnan értesült rólunk? (Köszönjük segítségét válaszadásával!)
 

Designed by:
SiteGround web hosting Joomla Templates
Szeretettel köszöntjük a Cyrrus Bt. galériaágy webáruházában!

A galériaágyak, emeletes ágyak, ágyak és további fatermékek, bútorok masszív, stabil kivitelűek, mindenhol a szükséges terhelésnek és igénybevételnek megfelelő anyagvastagságot, -típust és rögzítéstechnikát használjuk, nem "spórolunk" az anyagon, mint azt sajnos gyakran látjuk tömeggyártásra készített galériaágyak, egyéb fekvőbútorok esetén.
A rendelhető termékeket (kiszállítással történő átvétel esetén) összeszereléssel adjuk át. Az általunk történő, szakszerű helyszíni összeszerelést kedvező áron vállaljuk, melyet minden esetben javasolunk igénybe venni.
Lapra szerelt átadásra előzetes egyeztetést követően, egyéni felelősségvállalás mellett van lehetőség. Ez esetben mindenképpen javasoljuk elolvasni tájékoztatónkat!
Általunk történő szakszerű helyszíni összeszerelés esetén a galériaágyakat a falhoz is rögzítjük a nagyobb (oldal irányú) stabilitás végett (kivétel természetesen, ha a Megrendelő ezt nem kéri).
A szakszerűen összeállított, funkciójának megfelelően használt termékekre 3 év teljeskörű garanciát vállalunk (törvényben meghatározott: 1 év).
Az átvétel a webáruházban kiválasztott igénytől függően személyes átadással, illetve cégünk általi helyszínre történő szállítással történhet (szállítási infókról bővebben itt), utóbbi esetben igény szerint összeszereléssel is (javasolt opció).


KategóriákAKCIÓS - RAKTÁRRÓL

AKCIÓS - RAKTÁRRÓL (0)


Galériaágyak

Galériaágyak (7)


Emeletes ágyak

Emeletes ágyak (3)


Gyermek ágyak

Gyermek ágyak (3)


Matracok

Matracok (14)


Alváskiegészítők

Alváskiegészítők (2)


Ágyrácsok

Ágyrácsok (7)


Paplan, párna

Paplan, párna (1)


Kerti fatermékek

Kerti fatermékek (1)

Ajánlott termékek

EGYEDI GALÉRIAÁGYAK

Hívjon az árért
EGYEDI GALÉRIAÁGYAK

Bármilyen egyedi méret vagy kiviteli elképzelés alapján - kérje árajánlatunkat EGYEDI GALÉRIAÁGYRA!