Webáruház: galériaágyak, ágyak, ágyrácsok, egyéb termékek Bevásárlókosár tartalma Regisztráció a webáruházba megrendeléshez Segítség, leírás a webáruház használatához Vásárlási és egyéb információk - szállítás, fizetés, átvétel Árajánlat-kérés egyedi méretű vagy kivitelű galériaágyra Árajánlat egyedi emeletes ágyra

Termékeink

Fotóink

Hol talált ránk?

Honnan értesült rólunk? (Köszönjük segítségét válaszadásával!)
 

Designed by:
SiteGround web hosting Joomla Templates
Lakkozás (színtelen kezelés) Nyomtatás E-mail
Olvasóink értékelése: / 0
ElégtelenKitűnő 
Írta: Cyrrus Bt   
2017. augusztus 19. szombat, 09:23

Lakkozott felületű gyerek galériaágyAmennyiben galériaágya (egyéb bútoreleme, fa terméke) számára nem szeretne semmilyen színárnyalatot, a lakkozást, vagy pedig "2/1. Színtelen" vastaglazúr-festékes felületkezelést tudjuk javasolni.

Lakkozás:
Az általunk használt lakk (és színtelen vastaglazúr) teljesen színtelen, matt-selyemfényű (azaz nem magasfényű csillogó!), a fafelület természetes natúr színét és erezetét tartja meg. A kezelőanyag oldószer-mentes, vízbázisú. UV-védelme által hosszabban megőrzi a fa eredeti, halvány (fehér-sárga erezett) textúráját, késlelteti a felület érését, barnulását. Óvja a fafelületet, mérsékelten impregnáló hatású, a felület konzerválását és tisztántartását segíti (takarítása: száraz, legfeljebb enyhén nedves törlőruhával). Védi a fát, mérsékelten javítja a fa kopásállóságát.

Módosítás dátuma: 2018. február 15. csütörtök, 17:14